Sälja skog i Vetlanda

Om det är dags att köpa eller sälja skog så är det alltid viktigt att man kontaktar en råvaruinköpare som har lång erfarenhet och kan vinna ditt förtroende eftersom att det är en stor affär som man är på väg att genomföra, då är det självklart alltid tryggt att arbeta tillsammans med någon som är kunnig och kommer att hjälpa er fram till den bästa affären. Ska ni sälja skog Vetlanda är därför Wallnäs sågverket som ni absolut ska vända er till för att få bästa möjliga service och hjälp med allt inom skog och sågverk som ni kan önska er.

Då deras huvudsakliga produktion sorteras ut mot olika kundorder så består deras sortiment av många olika hyvlade och sågade trävaror i olika kvaliteter, dimensioner och längder för att de ska passa varje kunds specifika önskemål, det gör dem till ett företag med bredd som kan erbjuda dig det allra mesta som går att önska. På Wallnäs arbetar man även med såväl gran som furu för att de alltid ska kunna tillgodose era behov.

Sälja skogen.

Är det så dags för er att sälja er skog vill man då givetvis vända sig till ett sågverk som Wallnäs i Vetlanda där ni alltid garanterat kommer att få bästa möjliga hjälp och service med alla steg på vägen. Deras råvaruinköpare har lång erfarenhet och kommer att hjälpa er att lägga upp arbetet på bästa sätt för såväl säljare som köpare av skogen.

De köper leveranstimmer samt rotposter. De utför också avverkningsuppdrag för att du ska kunna få fullgod service med allt som behövs inför försäljningen av er skog. Så kontakta Wallnäs i Vetlanda idag för att anlita det allra bästa företaget när ni ska sälja er skog till professionella fackmän och hantverksarbetare.